Onze top twee bestemmingen

De landen in de Middellandse Zee zijn bij de meest favoriete bestemmingen van vele reizigers. Korte vliegafstanden en tegelijk een verscheidenheid aan vaargebieden en culturen om te ontdekken. Onze twee top bestemmingen om je luxe vakantie door te brengen zijn momenteel Griekenland en Kroatië

Laat ons hier wat meer over vertellen

Genieten van de Middellandse zee

De Middellandse Zee zoals het ooit was… Deze zin beschrijft perfect Griekenland en Kroatië als twee onaangetaste schoonheden klaar om te worden ontdekt vanop het water.
Elk van deze landen heeft iets speciaals te bieden, van lokale geschiedenis, landschappen, het eten, de wijn en vooral de vriendelijke mensen.

Griekenland is een land in de Middellandse Zee met duizenden eilanden over het hele gebied van de Griekse wateren. Griekenland is altijd invloedrijk geweest zeker in de oudheid.
Veelal geroemd als de wieg van de Westerse beschaving en geboorteplaats van vele filosofen, wetenschappers, geleerden en schrijvers.
Athene, de hoofdstad, behoudt  archeologische sites  zoals de  the 5th-eeuwse V.C. Acropolis met de Parthenon tempel.
Griekenland is ook bekend voor de mooie stranden, van de zwarte zandstranden van Santorini tot de feest resorts van Mykonos.

Parthenon-view-Greece

Griekenland, een prachtige bestemming

Griekenland heeft een extreem gunstig klimaat. De kalme ochtendbries maakt zelfs de diepste slapers wakker. Genieten van je ontbijt op een jacht of aan de kust, hoe dan ook, je zal er ten volle van genieten.

In Griekenland vind je een mythische cultuur, prachtige natuur en natuurlijk de heerlijke Griekse keuken.

Je bent hier zeker welkom; de Grieken staan bekend om hun warme ontvangst en gastvrijheid.

We hebben je nog veel meer te vertellen over Griekenland, neem contact met ons op om onze verhalen te delen.

Saronic Gulf

Dodecanese

Cyclades

Ionian Sea

Sporades

Split

Dubrovnik

Zadar / Šibenik

Istria / Kvarner bay

Ervaar de magie van Kroatië

Geen betere manier om jouw Kroatische avontuur te ervaren dan met een luxe jacht. Varend op de kristalheldere Adriatische Zee kunnen maar liefst 1244 eilanden en in totaal 5835 km kustlijn worden ontdekt. Genoeg keuze dus voor uw charterroute. Vanaf diverse aanlegplaatsen kunt u de prachtige flora en fauna van de vele ongerepte natuurparken bewonderen.

 

 

Leuk weetje: ben jij een Game of Thrones fan? Dan moet je zeker naar Kroatië om Mereen (Split), Bravos (Sibinik) en King’s Landing (Dubrovnik) met eigen ogen te zien.

 

 

Motoryacht-Summer-Fun-room-area

Geniet van je vakantie met jouw dierbaren

Het is zo’n bevredigend gevoel van opwinding en avontuur wanneer je met je geliefden reist. Vrienden, familie, noem maar op, het is puur genieten om zoiets bijzonders als een jachtvakantie te delen.
Klaar om met ons aan jouw droomreis te beginnen?

Heb je je droomvakantie gevonden?

Klaar om Griekenland of Kroatië vanop het water te ontdekken?
Heb je al vragen, of wil je nu meteen al starten met het plannen van je luxe vakantie, dan zijn wij er hier bij Anuras Luxury Travel klaar voor om je te helpen, contacteer ons nu!