Motorzeilers met Crew

De motorjachten die door Anuras Luxury Travel worden aangeboden zijn door ons bevonden als de beste keuze. Dankzij de jarenlange samenwerking met de meest vooraanstaande charterbedrijven kunnen we jou helpen bij het zoeken naar het beste motorjacht van jouw keuze.  Ben je klaar om je avontuur met ons te beginnen?

Motorjachten huren is

makkelijker dan je denkt!

Van droom naar realiteit – heel simpel! Er is niets zo relax als met een goed glas champagne aan dek genieten van de zonsondergang.

Jij bepaald de route, wij zorgen voor het motorjacht.
Met Anuras Luxury Travels als jouw reis-conciërge, ben je in een oogwenk aan boord van een voortreffelijk motorjacht in Griekenland of Kroatië.

Aan jou enkel om te bepalen wie je wil meebrengen op je volgende vakantie!

Van klein tot Luxuriously groot

Net zoals zeiljachten vind je motorjachten in alle afmetingen.

Als je comfortabel wil relaxen en je nergens iets van moet aantrekken, dan zijn luxe motorjachten voor jou de beste keuze. Geen zorgen, voor alles wordt gezorgd met al het mogelijke comfort aan boord.

Van de bemanning tot de water toys, alles wat je wilt is beschikbaar aan boord, aan jou om alles uit te proberen en te genieten.

Hebben we je geïnspireerd? waar naartoe?

Of heb je nood aan nog wat aanvullend advies?  Wij bij Anuras Luxury Travels, hebben de nodige ervaring, expertise en contacten om je te gidsen bij de planning van jouw volgende vakantie!

Blijf op de hoogte

 

Droom je al van jouw luxe vakantie? Schrijf je dan hier in voor onze Anuras Gazette.

P.S. We beloven je niet lastig te vallen met onnodige informatie.