Kornati

Het gebied rond Zadar en Šibenik heeft de perfecte toegang tot het nationale park Kornati. De Kornati zijn een cluster van kleine eilanden waar je een uniek privéparadijs in het centrum van de Adriatische Zee ontdekt.

Perfecte start

vanuit Zadar

Zadar of Sukosan, zijn een van de beste vertrekhavens voor het verkennen van het prachtige nationale Park Kornati.Dit waarachtige nautische paradijs met vele eilanden biedt vele ankerplaatsen, verborgen baaien en stranden waar je van kunt genieten tijdens je je vakantie in Kroatië. Bezoek zeker in Zadar het Zeeorgel, waarvan  de pijpen door de zee worden bespeeld, samen met de ‘Groet van de Zon’.

 Speciale tip: Probeer een bezoek aan het Zeeorgel in de late namiddag te plannen en bewonder een van de mooiste zonsondergangen ter wereld.

zadar-church-saint-Donut
sunset-view-croatia

Ontdek de schatten van Sibenik

Šibenik bevindt zich aan de ingang van de Krka rivier.Een plaats die je zeker moet bezoeken in Šibenik is de 15e-eeuwse kathedraal van St. Jakov, die onlangs ook bekend werd als de “Kerk van vele gezichten van Bravos” uit Game of Thrones.Ook indrukwekkend zijn de forten van St. John, St. Michael en Subicevac die samen met het fort van St. Nicholas UNESCO beschermd cultureel erfgoed zijn. Vanuit Sibenik is het de moeite waard om de rivier op te varen naar Skradin en het wereldberoemde Krka National Park met drie grote prachtige watervallen te bezoeken. Vanuit de jachthaven Skradin kunt u kiezen voor de pendelboot, of de wandel- en fietspaden die naar dit prachtige natuurfenomeen leiden.

Wat onze gasten vertellen

We had a perfect holiday thanks to Anuras! Patricia is really professional and the guys at the base are amazing!

Jesse K.
luxury-yacht-in-bay-anchored

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

zadar-sea-organ-sunset