Saronsche golf

De Saronische Golf is het deel van de Egeïsche Zee dat ligt tussen de schiereilanden Argolis en Attica.De winden die in de Golf zijn voorspelbaar en kunnen over het algemeen variëren van 10 tot 20 knopen in de Saronische Golf.Perfect om langs de kusten te zeilen. In de zomer is de gemiddelde temperatuur 24 tot 27 graden.

Perfect start punt

Athene

Athene, de hoofdstad van Griekenland, ligt in Attica en wordt vanuit elke hoek omgeven door heuvels. Een bezoek aan Athene is iets wat je voor of tijdens je zeiltocht moet doen. Breng, als je kunt, minstens een dag hier door om de grote historische bezienswaardigheden te bezoeken die op de Werelderfgoedlijst staan.De Akropolis, het Pantheon en het klooster van Daphni zijn het verblijf in deze geweldige en historische stad meer dan waard. De oude stad Athene is bewoond sinds 5000 voor Christus en staat over de hele wereld bekend als de geboorteplaats van de democratie. Het huidige Athene is ook een levendige kosmopolitische stad waar u uw dag kunt afsluiten in een van de vele gastvrije restaurants nachtleven, na een bezoek aan de prachtige bezienswaardigheden.
Parthenon-side-view

Ontdek de schatten van de Saronische Golf

Een onafhankelijke zeilvakantie vanuit Athene biedt de kans om enkele van de mooiste zeilgebieden in Griekenland te verkennen.Ideaal om langs de pittoreske kusten te varen terwijl u de oude ruïnes bekijkt en kleurrijke lokale architectuur en kerken op heuveltoppen spot. Dit zeilgebied biedt een schat aan mogelijkheden om de Griekse cultuur te ervaren door een bezoek te brengen aan de oude ruïnes, torenhoge landschappen en meer.

Onze gasten hun verhalen

Amazing week on a perfect yacht. The yacht was even better than in the pictures, it was very clean and the layout was very good which makes it more spacious and comfortable.

Luke W.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Dolphin-swimming-at-sea