Twin Pride

Catamaran | 15.54m | 8 guests | Year of build: 2010 | Reffited: 2020 | Lagoon 500

Greece

Details

Catamaran Twin Pride is een Lagoon 500. Deze catamaran is beschikbaar voor privé bemande jachtcharters in heel Griekenland.

Twin Pride is een ruime catamaran die plaats biedt aan 8 personen in 4 luxe tweepersoonshutten. De catamaran is voorzien van airconditioning en biedt een prachtig uitzicht vanaf haar grote dekken en brug en heeft een tv in de lounge en de hoofd-slaapkamer. Samen met de geweldige faciliteiten aan boord is Twin Pride ook een aantal geweldige sea toys voor extra vakantieplezier, waaronder een RIB-buitenboordmotor, waterski’s, donut, kano en stand-up paddleboard.

Beeld je in: op een drijvende droomvilla met een ongestoord uitzicht op zee naar de beste plekken en verborgen baaien van Griekenland varen.

sailing-catamaran-Twin pride-bay-view
layout-Twin-pride

Beschrijving

Uitrusting

ACCOMMODATION

8 gasten in 4 dubbele hutten, allemaal volledig voorzien van airconditioning met ensuite faciliteiten.

ALGEMENE VOORZIENINGEN

TV in salon en in master-slaapkamer met Netflix, Fusion muziek stereo blauw hard geregeld. Generator, omvormer, 220V-aansluitingen, Watermaker, Wi-Fi-internettoegang aan boord, volledige airconditioning, onderwaterverlichting. Haardrogers, vaatwasser, blender, etc. 3 koelkasten 1 vriezer. Veel ligkussens

TENDER & TOYS

40 pk RIB, Donut, water skies, visuitrusting, snorkeluitrusting, SUP (stand up paddleboard.).  Dichte kano voor 2 personen

CREW
Beschikbaar 2: Schipper & kok in aparte hutten

sailing-catamaran-Twin pride-side view
catamaran-bow

Ons gastenboek

Patricia thank you so much for putting everything together!:) We had a great time, and the boat was really nice and spacious. See you next year!:)

Anna L.

Meer informatie

catamaran-helm